RAR Spijkenisse

Zorg er voor dat u op deze manieren energie bespaart

Sharing is caring!

U kunt heel gemakkelijk energie besparen

Van het kiezen van het beste energietarief tot het energiezuiniger maken van uw huis, ons advies helpt u geld te besparen en uw huis comfortabeler te maken. Sommige van onze beste tips duren niet langer dan een paar seconden, dus u kunt nu aan de slag om geld te besparen op uw energierekening. Blijf lezen om te ontdekken hoe u elektriciteit en gas kunt besparen en uw energierekening kunt verlagen. Je kunt bijvoorbeeld energie vergelijken of naar de site van de Nog Veel Minder Energie Makelaar gaan.

Tip 1 : Pak je energie aan

1. Schakel energieleverancier: bespaar £ 237 Als u de afgelopen drie jaar niet van energieleverancier bent veranderd, is de kans groot dat u geld kunt besparen. Consumenten die onze onafhankelijke vergelijkingssite hebben gebruikt, welke? Schakelaars, om te schakelen besparen momenteel gemiddeld £ 237 per jaar aan hun gas- en elektriciteitsrekening. Dit is een gemiddeld cijfer, gebaseerd op degenen die hebben gesolliciteerd tussen 1 november 2016 en 30 april 2017. Zoveel klanten besparen veel meer.

TIP 2 : Kijk of je energie kunt vergelijken

Klik om te zien of u nu geld kunt besparen door de energieprijzen te vergelijken. Reeds van energieleverancier gewisseld? Zorg ervoor dat u op het goedkoopste tarief bent. U krijgt de grootste besparingen als u per maandelijkse automatische incasso betaalt en een online tarief kiest dat op het internet wordt beheerd.

Kies het brandstoftype om te vergelijken: gas en elektriciteit Alleen elektriciteit Alleen gas Als u dezelfde leverancier voor gas en elektriciteit wilt, is een deal met dual-fuel bijna altijd goedkoper. Maar als u het niet erg vindt om afzonderlijke leveranciers te hebben, dan is uit ons onderzoek gebleken dat als u voor de goedkoopste elektriciteitsleverancier en de goedkoopste gasleverancier gaat, u nog meer geld kunt besparen. 2.

Verlaag je thermostaat: bespaar £ 85 Door ruimtetemperaturen met slechts 1 ° C te verlagen, kun je de energierekening met maximaal £ 85 per jaar verlagen in een typisch huis, volgens de Energy Saving Trust. Dus trek een trui aan in plaats van de verwarming op te zetten. Heeft u uw thermostaat al afgewezen?

Bespaar nog meer geld door de radiatoren in zelden gebruikte of lege ruimtes neer te zetten en door uw verwarming te programmeren om uit te schakelen als u er niet bent. Raadpleeg onze top vijf tips voor het effectief gebruiken van de knoppen voor het verwarmen van uw huis voor meer advies.