RAR Spijkenisse

De Playstation 4, hoe is hij binnengekomen?

Sharing is caring!

De Playstation 4 is bij de lancering lastig van start gegaan

De lancering van de PS4 was echter niet zonder problemen. Ik pakte mijn voorgeprogrammeerde PS4-vrijdagavond op en werd in de winkel gewaarschuwd voor het beruchte HDMI-probleem en ik had al gelezen dat sommige gebruikers doodlopende consoles tegenkwamen. Toen ik de doos mee naar huis nam, behandelde ik het met opwinding, ontzag en zorg veel op dezelfde manier als ik me voorstel dat iemand het zou aankunnen om een ​​pasgeboren baby thuis te brengen. Ik was nerveus maar ervan overtuigd dat Sony me deze keer niet teleur zou stellen. Als een kanttekening, ik ben waarschijnlijk de ongelukkigste PS3-bezitter in de geschiedenis en ging door 6 consoles over 7 jaar heen die allemaal om de een of andere reden op mij stierven. Ik plaatste mijn vertrouwen in Sony en had het geluk dat ik een functionerende PS4 had zonder probleem.

De internet verhalen over de PS4 zijn overtrokken

Internet horror verhalen terzijde, de PS4 is een fantastische console. Het ontwerp van de console is strak en hoekig en verrassend compact. Het ziet er futuristisch uit en staat in schril contrast met de bolvormige PS3. De twee capacitieve knoppen voor kracht en uitwerpen op het gezicht van de console zijn tactvol minimalistisch, maar kunnen in eerste instantie gemakkelijk worden gemist en zelfs gemakkelijker per ongeluk worden ingedrukt als u het systeem probeert op te halen of te verplaatsen.

SONY DSC is een mooie nieuwe functie

De PS4 inschakelen Ik werd begroet door hetzelfde piepgeluid dat de PS3 gebruikt. Aan de ene kant is dit geluid uitnodigend en vertrouwd, maar aan de andere kant voelt het wel een beetje als een gerecycleerde toevoeging aan een verder futuristisch stukje technologie. Zelfs Apple brengt een nieuwe reeks beltonen uit met jaarlijkse iOS-updates, Sony had ons een bijgewerkte manier kunnen geven om letterlijk in een nieuw systeem te belanden.

De interface van de PS4 is een stuk beter geworden

De nieuwe gebruikersinterface van het dynamische menu is razendsnel in vergelijking met de Xross Media Bar (XMB) -interface van de PlayStation 3. De PS4 behandelt multitasking als een kampioen. Overschakelen van een spel naar de PSN Store om een ​​vriendschapsverzoek te accepteren om iets op Netflix te bekijken en vervolgens terug naar je spel, garandeert bijna nul laadtijd. Dit toont echt de verwerkingskracht van het next-gen-systeem op manieren die verder gaan dan alleen geweldige grafische afbeeldingen.