RAR Spijkenisse

De uitvaart, hoe kun je als vriend het beste ondersteuning bieden

Sharing is caring!

Hoe moet je je als vriend opstellen tijdens een uitvaart

Heb je ooit iemand verteld in welke richting je zit en kreeg je zoiets als een reactie: “Wauw, er is echt een speciaal persoon voor nodig”? Ik denk dat we het er allemaal over eens zijn dat dit minstens één of twee keer in onze carrière is gebeurd. Ik sprak een van de makers van de website van Uitvaartpolis Online en vroeg hem: Ben je ooit weggelopen van dit soort gesprekken en vroeg je je af wat dit precies betekent? Nou, vraag je niet meer af. Hieronder staan ​​6 uiterst unieke en speciale aspecten van je persoonlijkheid die je tot een geweldige begrafenis ondernemer maken.

1. Je geeft ECHT om anderen

Je neemt de zorg voor anderen naar een heel nieuw niveau. Begrafenisdienst is een van de weinige beroepen waarbij degenen die worden bediend (de overledene) letterlijk nooit het gebaar van dienstbaarheid kunnen afwentelen dat aan hen is verstrekt. Niet alleen de zorg van de overledene; je neemt ook de rol aan van de zorg voor hun dierbaren. Je begeleidt ze door een van de moeilijkste tijden van hun leven en wil niets terug.

2. Jij bent een Planner Extraordinaire

Uw aandacht voor detail is geweldig. Je hebt geen probleem om in elke situatie het voortouw te nemen. Je hebt de mogelijkheid om in elk scenario 10 stappen vooruit te zien. Met deze vaardigheid kun je potentiële problemen verspreiden voordat ze de kans krijgen om problemen te worden. Je manoeuvreert gemakkelijk door je dag en regelt en coördineert de volgende stappen van groepen, ongeacht hoe groot of klein deze zijn. Je begeleidt anderen in de richting waarvan je weet dat dit de veiligste, meest productieve en gedenkwaardigste is voor de gezinnen die je dient. Je plant en voert een van de meest gedenkwaardige gebeurtenissen uit van het leven van een persoon (hun viering van het leven). Je volbrengt dit alles met gemak en gratie.

3. Je behandelt jezelf extreem goed onder druk

Je gedijt goed onder druk. Je verliest je hoofd niet wanneer de zaken stressvol worden. Voor de gemiddelde persoon die werkt met degenen die rouwt, zou op vele niveaus vermoeiend zijn. Op de een of andere manier slaagt u erin alles bijeen te houden, niet alleen voor uzelf maar voor alle betrokken partijen. Je dient als een schouder om op te leunen, een betrouwbare bron om te vertrouwen op en te begeleiden temidden van emotionele chaos. Onderschat of bagatelliseer het belang van uw rol niet. Je bent een van de meest waardevolle juwelen van de maatschappij.